Elke dag denk ik aan de tijden die wij meemaakten,
Nu ben je weg, en voel ik me van binnen verlaten..
Ik houd van jou, Ik huil om jou, Ik kan niet zonder jou,
Jij was de enige die ik wou..
Ik wou me leven met je delen,
Net als toen wij eerder deden..
Naar jouw verhalen luisteren wanneer ik naast je zat,
Dat waren momenten waar ik nooit aan getwijfeld had..
Je liet me zien dat je van me hield..
Ik weet het niet meer..
Ik hou van jou