~Diep Raken~
17-12-12
Ik probeer het gevoel soms te negeren
Om vrolijk de dag door te komen
Maar soms komt het ineens over mij heen
Dan beginnen de tranen te stromen
Er valt niet meer omheen te denken
Ik kan het dan niet meer ontkennen
Realiteit laat zich weer eens zien
Kan er niet meer van wegrennen
Jij bent hier niet meer om mij te helpen
Niet meer bij te staan, niet meer te steunen
Om samen te dansen door het huis
Kan niet meer even bij je leunen
Wat de mooiste dag van mijn leven is
Kan jij niet meer meemaken
Net als vele andere mooie momenten
En dat zal mij altijd diep blijven raken
© Demellie