stil staan...
stil staan, even geen overlevingsdrang voelen.
even geen zin hebben om door te gaan,
wil gewoon even stil staan.
het is niet niks wat er op mijn pad komt,
uiteindelijk zal ik ook hier mijn weg in gaan vinden.
maar nu even niet
nu wil ik stil staan.
niet denken aan morgen.
wil slapen wanneer ik moe ben,
wil leven wanneer ik leven wil.
even niet volgens de regeltjes maar zoals ik het wil.
laat me even stil staan.
geef me even de tijd.
laat me stil staan zodat ik dit een plaatsje kan geven.
laat me stil staan zodat ik het kan accepteren.
accepteren dat er voor mijn gevoel iets van me af is genomen.
laat me stil staan zodat ik straks weer verder kan.
niet omdat het moet, maar omdat ik het wil...