Gesprongen in jouw verhalen, zo mooi en zacht,
Altijd zit ik er naar te staren, zo een meid als jij had ik nooit verwacht..
Zo vol met woorden, Volkomen speciaal,
Verschillende tekstsoorten, En zelfs in een ander taal..
Een wonder dat ik die ooit zou ontmoeten en die vol zit met romantiek,
Een meid met een gezond leven, Jij bent antiek..
Ik begrijp dat het onmogelijk is en laat het hierbij,
Ik zal jou nooit vergeten, en laat het nu vrij..
Ik zal altijd aan je denken..