*^*^*^*
lieve vrienden
wil jullie even onsympathiek laten weten
dat mijn hart weer heeft moeten uitbreiden
hebben nu een ruime, gezellige bovenkamer
alles kom er nauwelijks in, grapje mensen
maar als het zo doorgaat is alles zo gevuld
beslissen jullie zeker om eens te komen kijken
vooral nu de dagen te kort zijn om te groeien
weet ik het uit welk tuimelraam jullie hangen
het antwoord is bij jullie verder te zoeken, ja
maar dat wat totaal onverwacht gepland
gebak zal dan ook zeker niet op zich laten
wat een ontzettende teleurstelling om te horen
vergisten jullie in het adres en namen hagelslag
dan eet ik het brood dat zichzelf al gebakken had
helemaal alleen en nog een wonder dat waar het
vermenigvuldigen gewoon ruecksichtlos doorgaat
zonder dat ik onophoudelijk op versleten knieen
zat het mij dan altijd voor de voeten, denk het
*^*^*^*