ik mis je zo,
2 jaar vriendschap is z'n beetje weg
door volgens mij een relatie.
je was me beste vriend en,
ik geef nog steeds om jou.
waarom is alles zo gelopen,
kan je de waarheid niet aan.
dat ik nog steedds van je hou
jou niet uit me kop krijg.
ook al weet ik dat je fouten heb gemaakt,
ook al was je een junkie
je bent nog steeds mijn trots,
nog steeds mijn alles en nog steeds mijn #1.
ik maak me zorgen om jou,
omdat ik wil dat het goed gaat met jou,
en dat je niet weer terug in de put valt.
naja take care