voor heel even
stopt mijn wereld
waarheid, een mond vol
door zo liefdevol benijd
jouw wereld draait door
Hoor en voel de kilte
in de diepte van mijn stem
en stap heel even
in mijn wereld
dat ontworpen is door hem
Beloop mijn straten moe, maar verder
daar, waar ik mijn hart verloor
staart het stil gebroken terug
-voor heel even
stopt jouw wereld-
met woorden zacht gekust
vol spijt, sust mijn hart
in diepe slaap....
Raap mijn brokken zelf samen
Laat me hier maar eenzaam achter
Ik beloop mijn weg alleen!
Je grijpt mijn hand, en pijn word zachter
onze wereld draat om beide heen...