Wanneer ik als zovaak aan je denk,
Voel ik me enorm gekrenkt.
Ook al was het altijd zo fijn bij jou,
Nu sta ik door jou in de kouw.
Wat er was voelde zo speciaal,
Jij was ook mijn ideaal.
Het was ineens zo plots,
Dat je weg klotst.
Ik had het helemaal niet verwacht,
Wat nou niet meer uitmaken mag.
Je ogen,
je lach,
je humor,
je liefheid,
Dat is voor mij nu gedeisd.
Ik wil je vergeten,
En niks meer van je weten.
Ga weg uit mijn gedachten,
Ga weg uit mijn dromen,
Ik wil van je bekomen.
Vergeten dat jij ooit hier was,
Houdoe en vergeet dat ik ooit je gezicht las.