Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Je bent niet gevangen. Vrijheid mag
Ze is niet gevangen. De ster in de hemel reist niet voor iedereen.
Van Gogh leefde klaaglijk dagelijks in wanen.
We weten niet altijd welke kant de liefde op wijst.
Ik geloof in jou en mij. In tijd ben ik bedwongen.
Alsof ik tegen een muur aanloop waarachter nieuwe grenzen zijn verzonnen.
Dat ik door wil weet ik zeker. Als dat in mijn eentje moet dan moet dat maar voor even.
Geef niet op. Ergens op een berg staat een tempel voor god.
Het heeft eeuwen geduurd om die te bouwen. De stenen te dragen en het geloof vast te houden.
Waarom spoed mijn jonge vrind. Het leven is lang en kan vluchtig gaan als de wind.
We zijn op aarde vaak gestorven maar wees eerlijk jij komt voor de zon weer terug. Verlangend naar morgen.
Er danst geluk daar in de verte. De glinsteringen van diamanten in de lente.
Ergens waar de wind jou zeil naar huis brengt.
Denk ik aan wat nog meer zou kunnen .
Wat is nu nog onbekend
Reacties op dit gedicht
Dieter van het Zand vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
witteroos
:
Donderdag, december 20, 2012 00:52
Mooi gedicht. Liefde uit zich ongedwongen. Is altijd op welzijn gericht
Over dit gedicht
Auteur:
Dieter van het Zand
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
20 december 2012
Thema's:
[Liefde]
[Geloof]
[Mystiek]