Je brengt me hoofdpijn met je gezeur,
Met je grootste leugens en getreur.
Je bent niet wijs in je hoofd net als al je vrienden,
Die zielig zijn en die voor je leugens opkomen..
Je bent niet wijs dat je van iemand houd die je pas 1 dag kent,
Hoeveel heb je er al gehad? Bullshit, dat is wat je bent.
Je woont te ver, gelukkig maar,
Mij jaloers maken met dat je een nieuwe vriend hebt? Je bent raar..
Ik heb spijt van het feit dat ik je ken, ontmoet heb, net als de rest,
Dagenlang, Tijd van me leven vooral aan jou verpest!
Je vroeg me elke dag wat ik deed en waar ik was,
Net als een politie agent, Ik dacht dat ik geen vrijheid meer had..
Je vroeg me elke dag te komen, zelfs op momenten die helemaal niet konden,
Je kan toch zelf ook nadenken? Waarom kom je niet bij me wonen?
Je reageerde boos alsof alles mijn schuld was,
Je domme vrienden die me uitscholden vanwege me ras.
Ik weet van mezelf dat ik niet fout zat en spijt zal ik niet krijgen,
Jij en je vrienden, praat ik nooit meer tegen,
En zal ze uit m'n leven verwijderen!
Net als wat je ouders tegen je zeiden, dat je naar een psycholoog moest,
Ik heb respect voor ze, dat is waar jij thuis hoort.
Nu laat je je nieuwe vriendje tegen me schreeuwen, Je toont ZWAKTE!
Ik gilde tegen je, omdat je plakte!
Als een schildpad bleef je me aanstaren als een debiel,
Nu walg ik ervan, om je zelfs te spreken of te zien! iel !
Jij zult spijt krijgen.