Helemaal mooi als je van zingen houdt (en dat doe ik)
Nu bij een viering van twee lieve medekoorleden
Die veertig jaar - nog steeds gelukkig - getrouwd zijn
En dat feest deels in de kerk wilden laten plaatsvinden
Ik probeerde me te herinneren
Wat de vorig keer was
Dat ik om zo’n reden
In een Godshuis vertoefde
Helemaal zeker ben ik er niet van
Maar het zou zo maar kunnen
Dat het bij dezelfde mijlpaal was
Die mijn ouders 28 (!) jaar geleden vierden…
Wat ik nog even over mijn koor kwijt wil
Is dat het een heerlijke groep mensen is
Die voor elkaar klaar staan wanneer maar nodig
En gelukkig ook samen een mooi feestje kunnen bouwen