zolang ik jou maar zie lachen ben ik blij.
zodra ik het zie en het mij opvalt dat je vrolijk bent zijn mijn zorgen om jou al voorbij.
straal een glimlach uit.
maak mij duidelijk dat je niet maar kwaad of boos bent.
ik mis die blije persoon die je was. ik kan je het vaak vragen maar alleen jij kunt jezelf veranderen in de persoon die je altijd al was. jouw houding en uitstraling valt niet aan te wennen. misschien heb je ruimte nodig. waar jouw bosheid ook vandaan komt, ik hoop voor jou dat we er samen tenminste iets aan kunnen doen. om jou weer de vrolijke persoon te maken wie je was dus net als toen. wees de persoon die je was. je lijkt op een ouwe zeur de manier hoe je kijkt en doet. wees de blije persoon die ik ooit heb ontmoet.