Er was eens een kind
verloochend en vergruisd
onbemind en bemind
onderweg naar het Huis
waar het vrij mocht leven
en aandacht kon geven
aan innerlijk beleven
Zijn Liefde was groot
Heel open en spontaan
is dit kind door leven gegaan
Het genoot niet van verdriet
Integendeel, het gaf vrijheid
vanuit eigen wijsheid
in zorg voor mensheid
vanuit eigen identiteit