Sterft op deze morgen het natte dauw van mijn tong.
Dan zong ik de vorige nacht tot dat God mij in de liefde vond.
Tand op tand.
De morgenstond.
Een nieuw licht is gezonden, schijnt samengebonden door mijn hart.
Laat er liefde zijn. In dit leven heb heb ik een kus, een medicijn voor de levens smart.
Leegte op stof.
Mijn haar nog niet nat gemaakt.
Ik heb eeuwig van jou geleerd. Gedanst . Gehoopt. Ver gewandeld en geleerd. Keer op keer.
Dit leven leidt ik nu verder door. Zonder aan jou te hoeven vragen of ik het goed doe.
Het is de liefde die ik zoek .
Ik zoek de vreugde en het geluk.
Ik strijd voor mijn leven .
Een dag ga ik naar de hemel terug.
Dat zal niet vandaag zijn ! Vandaag is het feest !