MIJN LIEFDE
Bedankt voor je liefde
Bedankt voor je begrip
Bedankt voor je steun
Bedankt voor je hulp
Bedankt voor je geduld
Bedankt om te luisteren
Bedankt om je knuffels
Bedankt om er gewoon te zijn voor mij
…
Zo kan ik blijven verdergaan
Want zonder jou ,
Had ik géén bestaan !
BEDANKT
Liefde van mijn leven ….