terwijl ik hier zit te zitten, denk ik aan jou. het is een twee strijdige strijd.
mijn gedachten aan jou brengen me een lach op mijn gezicht, puur om de liefde die ik voel maar ook het huilen staat me dicht bij omdat ik graag bij je wil zijn maar het niet kan zijn..!
maar daar in tegen voel ik me een vogel die vrij mag zijn en niet langer meer in een kooi opgesloten hoef te zitten.
heb me nog nooit zo vrij gevoeld als nu, had altijd gedacht dat ik mijn leven zou slijten in die kooi en dankzij jou mag en kan ik nu fladeren wat ik wil.
maar zolang ik alleen moet fladeren wil ik het niet, en blijf ik hier wachten op het stokkie met het deurtje open tot we samen kunnen vliegen.
wat zullen we vliegen, we zweven het geluk tegemoed , samen gaan we het doen.
keek in je ogen en jij in de mijne en zonder ook maar iets te zeggen wisten we dat het goed zat, we waren al met elkaar verbonden voor we elkaar uberhaupt gezien hadden en hoe bijzonder is dat.
samen gaan we het verleden op zijn plekje zeten en gaan we eindelijk krijgen waar we zo lang naar verlangt hebben....
dat ik me ooit nog zou mogen voelen heb ik nooit durven dromen, jij hebt mij mijn hoop terug gegeven en zal je daar eeuwig dankbaar voor zijn..!
samen gaan we gelukkig worden dat voel ik met elk vezeltje in mijn lijf en beloof je om je al mijn liefde te geven die je verdient en dan verdien je.
your my angel for ever and always!!!