OK, ik was verliefd.
OK, ik heb het gedaan.
Ik heb er geen spijt van.
Alsjeblieft, laat me nu gewoon gaan.
We houden van elkaar, zijn gewoon familie.
Aan grootspraak heeft echt niemand iets aan.
Laat de meeuwen vliegen, geef de zee de ruimte.
Er staat liefde.
Alleen de maan weet hoe ik me voel.
Dus, beste Harry en Maartje vergeef me,
ik bedoelde het niet slecht,
de wereld is hier netzo mooi vanbuiten.
Gun iedereen het beste,
het is terecht dat je twijfelt,
want mijn vriendin heeft gezegd,
dat ik de ware ben..
De klok slaat een slag over.
Jouw hart, de aarde.
De stilte verdwijnt in een boek,
ik schrijf kusjes...
De ruiten staan op springen.