geen kunst aan hoor zo'n autopet
boni zeker?
ja mochten we ook mogen
stoverstafje, stoverstafje dan hoefde het niet direct (correct)
den douchekop kouder, ja zelfs kouwer, correct
één plank maken
huisies christusjesus, linguistisch dus, ja ja met de geluiden om je heen
ja ja en dan is het grappig als je gestrand was
huilbuietterbakkie, douchekop(correct)
dus juist irritant om mee te praten; sympathiek in de zin
verwelkomend tot rust komen als poets, melk, suikergoed en
vlees
(Boni)