De vraag is of je er klaar voor bent.
Of ik er klaar voor ben?
Of jij er klaar voor bent?
Of wij er klaar voor zijn?
En jullie?
De vraag is of je er klaar voor bent.
.
.
.
.
Om de maan te ontmoeten.
Hoe moeten we verder?
Hoe gaan we verder?
Hoe gaan jij en ik verder?
En jullie?
.
.
.
.
De vraag is of je er klaar voor bent.
Ik denk dat het geen vraag is,
maar een gegeven, nep bestaat niet.
Het is als muziek in mijn ogen.
De wereld zingt, praat, dicht, vindt,
loopt, draait, gaat, maakt, bemint:
Alles en iedereen.
Van appel tot steen. Van beest tot kind.
Van arm tot been. Van zon tot wind.
Alles en iedereen.
De wereld fluit haar eigen lied.
De wereld is mijn vriend.
Dus ja, laat de vlucht uit Houston maar komen.