Grijpen
Knijpen
Tien vingers
Mooi verdeeld
Duimen om uit te zuigen
Pinken om mee te pronken
Plaats zat voor ringen
Klappen, wrijven
Vouwen, wenken
Duwen, schudden, trekken
Ja, je kunt er tamelijk veel mee
Aaien, slaan, strelen
Stoten, vangen, gooien
Verzameling botjes
Wat pezen, spieren
Bloedvaten, vet
Zenuwen
Die reageren op wat je (in je hoofd?) bedenkt
En het gebeurt!
Tenminste als het motorisch een beetje klopt
En dat zijn dan alleen nog maar twee handen…