we wisten niet wat ons te wachten stond.
er was iets dat ons met elkaar verbond.
maar nu ist kapot.
en nu voel ik me rot.
dat ik jou pijn heb gedaan.
en je bent weggegaan.
je kon het niet meer aan.
En nu kan ik alles wel verstaan.
Als het te laat is.
Weet ik pas dat ik me vergis.
Dat ik fouten maak en later pas ween.
Ja ik weet het ik ben gemeen.
nu kan je gelukkig zijn.
en ben je niet meer de mijn.