Elke keer al ik je weer zie.
Dan gaan m`n gedachten `heen en weer'/
Dat komt omdat ik niet meer ja van je hou, niet meer.
Je trok anderen voor als het maar kan.
En ik was daar allemaal de dupe van!
Waarom zie je mij niet staan?
We hebben immers nog steeds dezelfde achternaam...
Neem me mee, naar en plaats waar het warm is en fijn.
Waar geen haat is en geen pijn.
Ik hou gewoon niet meer van je, das het probleem!
En denk maar niet dat ik dat meen!
Neem me mee, omdat ik dat nu zeg.
Neem me mee, neem me hier weg...
Misschien hou ik nog wel van je,
misschien niet.
Maar op dit moment NIET!