IK HOU VAN JOU
Jij bent de liefde van mijn leven !
En ja , ik weet dat je dat niet geloofd …
Maar toch ben JIJ het , alléén JIJ , voor nu en altijd !
Als je niet thuis bent,
En de nacht komt eraan en het wordt donker
Dan voel ik pijn,
Pijn, gemis en verdriet
Al weet ik dat je nog terug komt,
Maar toch voel ik de stilte in mijn hart
Als je niet thuis bent….
Als ik pijn heb,
Ben jij diegene die me steunt
Dan ben jij diegene die me begrijpt
ben jij diegene die mijn hand vasthoudt
Ben jij diegene die zegt VECHT DOOR, je komt er wel
Ben jij diegene die me raakt in mijn hart
Als ik pijn heb …
Als jij me vastpakt,
Voel ik mijn lijf tintelen
Voel ik je liefde door me gaan
Voel ik kriebels in de buik en vlinders overal
Voel ik dat jij diegene bent in mijn hart
Als je me vastpakt…
IK HOU VAN JOU
Jij bent de liefde van mijn leven !
En ja , ik weet dat je dat niet geloofd …
Maar toch ben JIJ het , alléén JIJ , voor nu en altijd !