Beste mier, ik kan het maar beter aan jou vertellen dan aan mijn liefje. Beste mier, ik heb gevonden wat ik zocht, het hoeft van mij niet anders, het is gewoon goed zo, ik hou van haar, ik ben verliefd, mijn liefje is waar ik aan denk en niemand anders. Weet je wat het is beste mier, ze weet me te raken, echt te raken, ik voel me jong bij haar, on the edge of the world. Beste mier, beste, beste mier kon je maar begrijpen wat ik bedoelde met blauwe rozen en groene bewijzen, ik ben maar een brokkenpiloot in een vijver vliegende vissen, laat me dan ook gewoon mezelf eens vergissen, de afstand tot de maan is altijd nog minder ver dan jouw ster veertienduizend lichtjaren verderop, okee!? Daarom, dus kan ik niet tijdreizen. Mier, beste mier, misschien moeten we gaan stoppen met drinken, of juist meer? Zo uitzichtloos is dit flesje wodka niet heur, dat daar gelaten ik praat met een vergrootglas dus je lijkt opeens best wel groot voor me, mier? mier? MiEr?!! Mier.. Mier? Owhh, je liet me schrikken, ik dacht dat je ging springen, sorry slip of the tong...
maargoed, ik ga maar eens over mijn liefje dromen, dat is altijd nog beter dan schrijven, dus stilte kan zo zoet zijn.