Wat wij hadden was bijzonder,
We konden praten, lachen samen huilen..
Deelden veel, je deed mij iets.
Haat en liefde ligt dicht bij elkaar,
Ja gelijk hebben ze daarin..
Van haten ging het over in houden van.
Ik zag je ware jij, je was perfect..
Een lieverd, goed van aard..
Je werd mijn beste vriend,
Alles was perfect.
Tot er een nieuwe partner kwam..
Men zegt, nieuwe partners..
Einde vriendschappen, nooit gedacht.
Toch vaak zo gegaan,
Dacht ik dat ik blind was,
Gaf mezelf ongelijk.
Zoveel vriendschappen waren gestrand,
Wegens de komst van die nieuwe partner..
Deze vriendschap zou anders zijn,
Niemand kwam tussen ons in te staan.
Mijn hart huilt,
Iedere dag breekt er een stukje af..
Van pijn en verdriet, van gemis.
Denkend aan jou,
Aan onze tijd die we hadden..
Zoveel moois samen,
En nu is alles kwijt.
Jij bent gelukkig, beter af zonder mij..
Ik ga je los laten.
Proberen mijn hart te laten genezen,
Een leven op bouwen zonder jou..
Dat liet jij mij zien, dat jij wel zonder mij verder kan.
Hoe zeer dit mij doet,
Hoe erg ik je moet missen...
Het gemis is nu al te erg, zonder je te zien..
Zonder je te spreken.
Mijn verdriet verdient een halt!
De pijn moet stoppen, het verdriet moet worden gestelpt.
Ik ga door, Vaarwel,
Mijn beste vriend!