Dank je wel
Dank je wel zeg ik,
Zeg ik tegen de mensen,
Tegen de mensen die me hebben geholpen,
Hebben geholpen met verder gaan.
Dank je wel,
Ik heb je door heel wat heen gesleurd.
Bezadeld met mijn problemen,
Maar jij was er altijd voor me.
Dank je wel,
Voor het er gewoon zijn.
Gewoon een luisterend oor,
Alleen maar luisteren, het was voldoende.
Dank je wel,
Voor alle leuke momenten.
Even vergeten wat er om me heen gebeurt,
Gewoon plezier maken.
Gewoon zonder dat je het misschien door had,
Mij helpen uit de sleur te komen.
Helpen beslissingen te maken,
Klaar staan voor mij.
Ik zeg dank je wel voor al deze lieve mensen,
Marijke, Melissa, Hester, Ilse, Rita, Ilse, Inge, Annika, Esther, Evelien, Esther, Annika, Ayla, Hessel, Gerco, Chantal, Marousha en alle anderen die er voor mij zijn geweest!
Dank jullie wel!!!!