door hartstocht werd ik verslonden in liefde
uit mekaar getrokken, door het wel en niet
waar gaan we heen ,hoe, en hoelang
bij de kleinste aanraking van haar
voelt het leeg, mijn hart gaat sneller kloppen,
mijn gedachten staan stil, en de liefde die stroomt
de warmte, de hartstocht, het verlangen
maar hoe, waar naartoe, en voor hoelang
als er engelen bestonden, was zij er zeker een
want niemand kan mijn hard openen zoals zij
en mij wentelen in totale rust magie liefde
verstrengeld in verlangen
moi