wat moet je met die prop in je keel.
Omdat je netjes vraagt voor wat eerlijkheid.
Waarom mag kan ik niet samen met jouw over jouw schulden hebben.
Waarom voel ik me beschadigd, om het feit dat je gelijk afreageert op mij.
Waarom kan ik niet gwn met me beste vriendin afspreken.
Waarom:(
Hoelang zal het duren voor dat ik compleet gek er van wordt.
Hoelang zal het duren voordat je eerlijk kan vertellen over de de dingen waar je over schaamt.
Ik probeer zo eerlijk mogelijk tegen jouw te zijn. maar het gaat mij denk zo als de zoveelste keer de kop stelen.
Waarom waarom.
Er is niet elke dag wat met mij aan de hand. Maar als je telkens denkt van wel. weet ik daar ook niks op te vertellen.
Moet ik het weer uitmaken/en dit keer definitief. en proberen verder te gaan.
Voor de zoveelste keer dat ik me ga bedenken wat de toekomst voor me in petto heeft.
Maar waarom doet het me zo pijn:(