Kus mijn lippen met je bedrog
Het leven met de vluchtigheid van een aanraking
Een samenzijn tussen het gesteek van bijen
Waar alleen echte allergieën bestaan
Kus mijn lippen met je bedrog
welke maagdelijkheid zingt als de hoogste vorstin?
Misschien het gekreun tussen de lakens
Het dijen van verlangen
De vrees voor jouw leven
Is de smet op mijn woorden
Ja, kus mijn lippen met je bedrog..
Waar spijt mijn lichaam verlaat