Stephanie... Stephanie kweet niet waar ik moe beginne,
schoon chickske kwam ik tegen bij t'fabrikske buiten of binnen.
Maar haar belang kwam maar een paar maand geleden,
en is permanent gebleven.
Tis zo 1tje om u mee te amuseren,
en ze heeft me de definitieve inspiratie tot mijn levensconcept gegeven.
1st wantrouwde ik haar, dan niet,
ben te paranoia op da gebied.
Daarvan heeft ze me onbewust, althans voor een groot deel,
met haar kot genote van kunnen genezen,
en op dat kot, kunde keiveel beleven.
Buiten gesloten, in kooien gestoken,
poker, travestie, zijn een paar van die dingen,
en onder invloed en met invloed van Gewoonweg kon ze de beat rippen.
Ze is Cassie van Skins,
ik voelde me Sid,
dan andere comedy shit,
altijd zo big.
Als ze men zelfvertrouwen op een ander level bracht,
zo een chick, wie had dat gedacht?
Brithany Murphy van 8 mile,
hoort het al, aparte style.
Kunt altijd lachen als ze iets is vergeten,
herinner haar, 5 seconden later gaat ze het weeral niet weten.
Maar chill zo kunde haar omschrijven,
tenzij ze weer gaat dwijlen.
Of bezorgd is voor haar hond voor bijna niks,
maar onderhoud haar kot, big up voor die chick.
Big up voor u, hoe je over dingen denkt,
en me over onnodige twijfels zet.
Zoals die keer toen ik dacht da jij en die 2 over me zaten te praten,
en jij het niet kon laten, om een paar keer te herhalen,
da het niet over mij ging,
das zo een ding.
En oook andere dak nu nie op kan kome,
van zoveel op u kot te blowen.
Kan nog veel zeggen zoals... A ja!
als ze rapt is ze net als chupacabra.
Qua stijl, de die van acidrap.com,
niet dat beest, doe niet zo dom.
Kan nog even gaan in deze hymne,
maar ga naart slot toe klimme.
Zijt te omschrijven als een serie, semi komisch personage,
val in herhaling, kan geen mosterd meer halen.
Van die andere kenemerken zijde omschrijfbaar,
zit bij mijn selecste beste vrienden, echt waar.
Ook al klinkt da raar,
figuurlijk vind ik u zo zwaar.
Voor de rest kan ik u naast de funny stuff te moeilijk vatten,
zellfs al was mijn geheugen niet sellectief, sellecteerde ik u voor u derin te plakken.
Nah, zou vanzelf gaan,
en zou vree van voor staan.
Heb hier niet alles op papier kunnen zetten,
maar de rest kan ik u misschien gewoon zeggen.