Waarom heb je me gvd bedrogen
Jij was mijn alles waarom
Zei je nier eerder dat je autisties bent
Oke dat maakt dan nog nier uit maar je
Gaf later toe dat je een player bent
het begonMet een
en je vond het fijn zij je
Nu mis ik je
Ben je kwijt
Ookal heb ik je nooit gezien
Wil ik bij je zijn
Waarom ben je zo n player
Ik blijf van je houden
Reacties op dit gedicht
:
Dinsdag, februari 26, 2013 20:26
dai is gwn zooo waaar zo moet je antwoord kunne geven ik ben zo trots op jou ik hou van je