In de stilte denk ik aan je
In het donker wens ik dat ik je kon vast houden
In het licht zie ik je stralen
En wilde ik dat ik je kon behouden
In het water zie ik je weerspiegeling
In de wind hoor ik je lied
Op het veld zie ik je lopen
Maar nu, zie ik je niet
Hoe ver je ook mag zijn
Weet dan dat ik aan je denk
En ik je mis, maar ik koester de herinneringen
Ook al doet het pijn
Fantasy 06-01-2013