Bevoorrecht noem ik het werken in ons team
we zijn maar met zeven en dat kun je zien
aan ons doen en laten
er zijn vóór en mét elkaar praten
een team zo klein
zo ontzettend fijn
we presteren en verzetten hierdoor veel en goed werk
dat is wat ik om ons heen hoor en merk
dankbaar voor de steun die zij mij geven
op momenten dat het erg moeilijk is in het leven
Teamwork heet dit met een mooi woord
onze mensen gaan met het woord Teamwork méér dan akkoord!