Droom
in het oorlogs gebied
een mandala tekenen
dat wilde men van me
kleur,
in het grauwe grijze bestaan
daar was je in eens
in mijn droom
je spoelde mijn mooie
kleurijke mandalas weg
met het water wat je vond
een grijs en grauwe wereld
bleef achter,jou wereld
haar naam was Sara....