Ik wil dansen,
baden in wijn
Mezelf verkassen
ergens anders weer zijn
De natuur weer proeven
zingen van geluk
Mezelf beproeven
zonder enige druk
Mezelf veranderen
een voornemen, of daad
Ineens een ander
die voor je staat
De woorden spreken
ga de wereld in
De kans verkregen
een nieuw begin