owh waarom gaat m'n hart van boem boem boem als ik jou zie?
waarom kriebelt het in mn buik als ik aan jou denk?
ik wil het niet, maar ik hou van je!
denk ik dat ik eindelijk een beetje over je heen ben
lach je weer op zo'n manier naar me zonder echte reden
en dan denk ik weer, misschien is het toch wederzijds?
maar nee, de volgende dag lijkt het net of er niks is gebeurd tussen ons
terwijl het echt voelde alsof er voor jou ook meer was!
alsjeblieft, hou van me of kijk en lach alsjeblieft niet op zo'n manier naar me,
het enige dat dan in m'n hoofd zit ben jij,
ik kan me dan niet meer concentreren en krijg allemaal fantasieën over ons,
maar dat moet ik niet doen,
dan raak ik alleen maar gekker op je,
aaaaaaaaaah
ik kan dit niet aan!
hou nou gewoon van me en vertel het me!
i love you