Ik moest je plechtig beloven
meer in mezelf te gaan geloven
je beval me
jou recht in de ogen te kijken
en het vertrouwen in mezelf
niet op te geven
dat heb ik nu,
ruim een jaar later
laten blijken
want ik geloof het nu eindelijk:
Ik ben de belangrijkste persoon
in mijn eigen leven
bedankt daarvoor