een wonderlijke winternacht
vol groene magie
viert mijn zijn
gegiechel, getater
een kaarsverlicht dineetje
belangrijke kwesties
verliefde toonladders fladderen
rondom warm samenzijn
ontspannen genieten
de lente kietelt het ijs
heeft drie dromen te vervullen
op reis langs vallende sterren
leren zwoele zomernachten
de zon te voorspellen
na achtentachtig ridderlijke kaarsjes
blaast de knecht
de hersftpracht aan
tot de eerste sneeuw speels geschenken brengt
en in knus gezelschap
blaast onschuldig kindergeluk
z'n eerste kaarsje uit
een lucht vol knetterende kleurtjes
sluit af