zij heeft het gevoel dat haar moeder haar voorbeeld is.
voor mij is dat wel waar dat haar moeder haar voorbeeld is.
iets wat zij graag met een ander deelt.
haar moeder is haar voorbeeld.
een voorbeeld hoe je jouw eigen kind opvoed.
een voorbeeld van wat voor wat je voor je kind over hebt en doet. zowel als haar vader als haar moeder spelen in een belangrijk rol in haar leven.
wanneer zij het moeilijk heeft zijn zij er voor haar,
en zij zou alles op alles geven net zoals haar moeder doet.
een eigenschap die ze van haar moeder heeft.
de dag dat zij moeder wordt zou zij een voorbeeld aan haar moeder nemen zolang ze leeft.