Ik ben verliefd, maar toch ook niet
Het is heel raar,
Geen echte verliefdheid, dus ook geen verdriet
Ik heb gewoon zo'n verliefd gevoel
Heel de dag vrolijk, verliefde gedachtes,
je snapt vast niet wat ik bedoel
Niet verliefd op een bepaald persoon,
Tenminste... Dat denk ik dan
Het is wel typisch verliefd gedrag dat ik vertoon
Nu ik erover nadenk... Misschien is er toch wel een meisje?
Het zal allemaal wel,
Voorlopig leef ik in mijn eigen paradijsje (L)
Verliefd, maar toch ook niet