De wonderbril.
--------------
Door deze bril kan ik wonderen zien ,
een mooie jongen langs mijn zij ,
twee lieve meisjes oo wat zijn ze blij,
een mama met een kind ,
dat zijn dingen wat die bril verzint.
Deze bril heeft ook een ongeloofelijk feit,
je raakt de liefde van deze bril nooit meer kwijt