De hal van de hemel
Je leeft, en je vecht letterlijk om te blijven leven,
Elke vezel van je lichaam verzet zich tegen de dood.
Tot het moment dat er geen ontkomen meer aan is.
De reis begint:
Je ziet belangrijke gebeurtenissen voorbij flitsen,
het gehele leven in een diavoorstelling, frame bij frame.
Krampachtig probeer je de laatste dunne draad
die voor afscheiding zorgt van je lijfelijk omhulsel vast te houden.
Op het moment dat je de overgave bereikt hebt aan het onbekende spoelt er een bevrijdende golf van verlichting door je gehele lijf
Je zweeft in een tijdloosheid waar gevoel, geuren, kleuren en klanken verenigd worden tot een geheel waarbij je een warme onmetelijk liefde ervaart
Je weet dat je meer als welkom geheten wordt, je komt thuis bij je Schepper.
Het hunkerend verlangen dat je door die deur mag gaan is nagenoeg ondraaglijk
Deze intense gelukzaligheid is een bijna onmenselijke ervaring en verlangt naar oneindigheid
Het licht, de harmonie en liefde zijn zo puur dat ze bijna tastbaar zijn.
Volkomen leegte en ZIJN in het hier en nu, laten je gewichtloos zweven
Echter mijn tijd is nog niet gekomen en ik word zwaar teleurgesteld terug gestuurd
Mijn reis is vroegtijdig beƫindigd.
Ik ben tot in de hal van de hemel gekomen en kijk dankbaar en vol vertrouwen uit naar het moment dat ik zonder vrees binnen mag treden en met open armen door God ontvangen wordt.
In de wetenschap dat ik voor altijd veilig ben en liefdevol bescherming geboden krijg.
Respira, aceita, confia, confia !
Amor Infinito
Nicole