De golven,
beukend op het land
De wind die waait,
stuivend zand
De zon verblond,
haar mooie haar
De golven bewegend,
waar ik vaar
Blonde haren,
wild door wind
Laten we varen,
tot ik weer vind
Daar de meeuwen,
steeds meer en meer
De zon verdwijnt,
jouw huid zo teer
Het land is daar,
ik weet het echt
Weer bij elkaar,
ik ben terecht...