Niet kunnen is ongekend
Niet kunnen is ongekend
Vroeger wetenschap
Nu kennis
Warrom niet doen wat mogelijk is
Angst voor welke wegen
Als wij samen lopen
Angst voor welk ongekende
Wanneer wij hetzelfde wensen
Niet ongedaan willen makend
Het verleden, onze tijden
Zo heftig en versmeltend
Wil ik alleen maar de jouwe zijn