Even te mogen weten
Dat engelen bestaan
Een echte engel
Blijft altijd aan je zijde staan
Kent jou heel goed
Door dit koord van vertrouwen
Weet je dat je niet alleen bent
Liefdevol bezinningsmoment
Kun je weer verder bouwen
Niet langer stilstaan
Langzaam wegsmeltend verdriet
Zoals sneeuw in de zon