Een wereld gevangen in woorden,
ademend en levend in al zijn pracht.
Dansend en bruisend met elke hartslag,
groeiend met elk nieuw moment.
Onbeschrijfbaar leeft het met je mee,
vult bij waar de leegte verschijnt.
Breek alle wetten van werkelijkheid,
om te zien wat er altijd was.
In een wereld van liefde en openheid,
van mysterie, haat en verborgen paden.
Laat je meenemen naar een nieuwe plaats,
enkel daar voor wie het wil zien.