de lucht zoemt groen
met blote benen in het donker
scharrelend langs stoelen,
gedemonteerde kasten,
losse en vaste snoeren
waar Water huilt
kookt het hok over
pissig van de punaises
rilt het binnenwerk,
het ruggemerg,
trekt haar maag samen
de hemel is boven
zou willen dat ze kon
vrij ademen
daar gaan we weer,
de aardbeien en bananen
dat lucht op