Het is jaren geleden
En nog beinvloed je mijn leven
Ik wil er tegen vechten
Maar die kracht is me niet gegeven
De woede, het verdriet
Ik word erdoor overmand
Elke gedachten aan jou
Maakt me hopeloos verlamd
Ik wil roepen, schreeuwen, tieren
Maar praten kan ik niet
Doelloos voor me uit kijken
Overrompeld door verdriet
Een kleine trigger
En mijn hart zit op slot
Ik haat het dat je mijn leven beinvloed
En wil dat je op rot!