Lieve heer,
Kunt u mij vergeven,
want ik zondig
in dit leven.
Ook mijn hart,
vaak veel te groot
en mijn gedrag;
vreemd en idioot.
Wel die liefde,
doet vaak zo'n pijn.
Of ik bedriegde..
blijf je altijd bij mij?
In mijn woorden
vind ik de rust.
Als een van ten voren,
zo graag, ik kus..
Deze gevangen tranen,
ik drink ze op.
Een explosie van gevoelens.
Blijf ik wachten tot...