Tranen rollen over mn wangen vanbinnen voelt het alsof ik niet meer besta, altijd had ik jou om bij te huilen maar nu wil je dat ik uit je leven ga.
Het is zo moeilijk mn hart wil niks liever dan jou, na zo een lange tijd is degene weg waarvan ik zoveel hou.
Ja ik heb fouten gemaakt dat geef ik toe, ik wil het zograag goedmaken god zeg me asjeblieft HOE?!
Ik heb spijt van alles wat ik fout heb gedaan, al moet ik op mn knieen ik smeek het je laat me niet gaan.
Als je wist hoe jaloers ik ben op haar dan zou je snappen dat je alles voor me bent, ik ben zo'n meisje dat als ze pijn heeft ze scheldend voor haar problemen wegrent.
Ik wil je niet kwijt je betekend zoveel voor mij, maar wat jij wil zijn is vrij..
Vrij van mij nooit meer ik in je leven, was je maar hier voor heel even..
Dan kon ik je laten zien dat ik alles voor je wil doen, gewoon omdat ik de tijd terug wil van toen.. !/3